+31 (0)183 - 358 383
TAB Anker

LCA certificering

TAB Anker behaalt een MKI besparing van 72% ten opzichte van de Nationale Milieu Database! 

Met trots kondigen wij aan dat de HTAB ankersystemen van TAB Anker middels een LCA-berekening een MKI-score hebben opgeleverd, die 72% besparing oplevert ten opzichte van de Nationale Milieu Database (NMD) categorie 3 data. Deze berekeningen zijn uitgevoerd door een onafhankelijke en gecertificeerde instantie waarna eveneens een tweede verificatie heeft plaatsgevonden. 

Een LCA-certificering, of Life Cycle Assessment-certificering met bijbehorende MKI-score, is een belangrijke erkenning binnen onze industrie. De hoogte van de berekende besparing ten opzichte van de NMD geeft aan in hoeverre ons ankersysteem gunstiger is qua duurzaamheid en milieuvriendelijkheid gedurende de hele levenscyclus van het product.

Met dit besparingsresultaat wordt aangetoond dat de HTAB ankersystemen van TAB Anker zeer goed presteren op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Wij zijn er dan ook erg trots op dat ons product een besparing kan opleveren van 72% ten opzichte van de NMD op elk project! Dit is allereerst voor het milieu, maar zeker ook voor onze klanten geweldig nieuws.

Met deze MKI-score op basis van de LCA-berekening kunnen onze klanten erop vertrouwen dat zij een product krijgen dat niet alleen voldoet aan de huidige kwaliteitsnormen, maar ook bijdraagt aan een duurzame productie en toepassing van materialen.

Wilt u meer weten over onze ankersystemen? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen. 

LCA certificering 2

Specifiek op zoek?

Download de ankertabbellen voor ons aanbod.